Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
Recept i priprema /

Kako se radi pac za srnetinu?

Ovaj višenamjenski pac savršen je za omekšavanje i aromatiziranje bilo kojeg komada divljači, osobito srnetine.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Pac za srnetinu je izvrstan za stvarno bilo koji komad , a posebno onih koji su tvrđi. Kiselina pomaže razgraditi tkivo i omekšati ga.

Sastojci za pac za srnetinu:

¼ šalice maslinovog ulja

2 žlice crnog vinskog octa

½ limuna, iscijeđen

3 češnja češnjaka, samljevena i zgnječena

1 žličica talijanskog začina

¾ žličice soli

½ žličice papra

Pac za srnetinu priprema:

Dodajte sve sastojke u staklenku s poklopcem ili zdjelu. Snažno protresite ili umutite. Koristite po želji.

S ovim receptom pokušajte pacati srnetinu najmanje 4 sata ako možete, ali i preko noći je sasvim u redu (8-9 sati). Što duže srnetina ima priliku odležati u pacu, to ona postaje mekša.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike
Pročitaj i ovo
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike