Kako bi lungić bio sočan i mekan odgovoran je dobar pac za lungić. Isprobajte ovaj pac od ružmarina za svoj sljedeći lungić i zasigurno ćete ostati bez riječi.
Sastojci za pac za lungić:
Tekst se nastavlja ispod oglasa
- 3 žlice balzamičnog octa
- 3 žlice djevičanskog maslinovog ulja
- 1 žlica svježe nasjeckanog ružmarina
- 1 žlica dijon senfa
- 1 ½ žličice češnjaka u prahu
- ½ žličice morske soli
Umutite sastojke za pac za lugnić, a zatim ostavite sa strane.
Odrežite srebrnu kožu sa lungića – srebrna koža je bijela, čvrsta traka vezivnog tkiva koja se proteže otprilike do pola lungića. Nakon što ste ga izvadili, začinite lungić s 1/2 žličice krupne morske soli i 1/4 žličice mljevenog crnog papra.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Lungić prelijte pacom. Stavite u hladnjak na 30 minuta do 24 sata. Uklonite lungić iz paca i ocijedite sav višak, zatim ga pecite po želji.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa