PRAVA POSLASTICA /

Ovo jelo noćna je mora svakog kuhara

Tomislav Gretić pokazao nam je kako spremiti jelo koje je standardna ponuda hotela i restorana u svijetu. Iako svi uživamo u njemu, kuharima nije omiljeno jelo za pripremanje.

10.5.2012.
18:00
VOYO logo

Club sandwich

Smjesu majoneze i salate narežite na tost, dodajte rajčicu, sir, piletinu, slaninu, šunku i jaje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

SASTOJCI:

  1. 40 dkg pilećih prsa
  2. 10 dkg slanine
  3. 10 dkg sira
  4. 10 dkg rajčice
  5. 10 dkg šunke
  6. 2 kom jaja
  7. zelena salata
  8. majoneza
  9. toast
Image
Foto: RTL

PRIPREMA:

Pileća prsa skinite s kosti, izrežite na tanke odreske i posolite ih. Na zagrijanu tavu stavite ulje i prepecite piletinu.  Salatu narežite na trakice i pomiješajte s majonezom.

Dok je meso u tavi, narežite slaninu i stavite je da se peče zajedno s piletinom.

Gotovo meso izvadite van i na toj tavi ispecite jedno jaje. U drugoj tavi prepecite 3 šnite tosta.
Rajčicu i sir narežite na tanko. Smjesu majoneze i salate narežite na tost, dodajte rajčicu, sir, piletinu, slaninu, šunku i jaje.

Sve skupa poklopite, stisnite, fiksirajte s čačkalicom i prerežite na četiri dijela. Ukrasiti s malo rajčice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL

Cijelu pripremu ovoga jela možete pogledati u našem video prilogu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Dosje jarak
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo