Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
PRAVA POSLASTICA /

Ovo jelo noćna je mora svakog kuhara

Tomislav Gretić pokazao nam je kako spremiti jelo koje je standardna ponuda hotela i restorana u svijetu. Iako svi uživamo u njemu, kuharima nije omiljeno jelo za pripremanje.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Club sandwich

Smjesu majoneze i salate narežite na tost, dodajte rajčicu, sir, piletinu, slaninu, šunku i jaje.

SASTOJCI:

40 dkg pilećih prsa

10 dkg slanine

10 dkg sira

10 dkg rajčice

10 dkg šunke

2 kom jaja

zelena salata

majoneza

toast

PRIPREMA: Pileća prsa skinite s kosti, izrežite na tanke odreske i posolite ih. Na zagrijanu tavu stavite ulje i prepecite piletinu.  Salatu narežite na trakice i pomiješajte s majonezom. Dok je meso u tavi, narežite slaninu i stavite je da se peče zajedno s piletinom. Gotovo meso izvadite van i na toj tavi ispecite jedno jaje. U drugoj tavi prepecite 3 šnite tosta. Rajčicu i sir narežite na tanko. Smjesu majoneze i salate narežite na tost, dodajte rajčicu, sir, piletinu, slaninu, šunku i jaje. Sve skupa poklopite, stisnite, fiksirajte s čačkalicom i prerežite na četiri dijela. Ukrasiti s malo rajčice.

Cijelu pripremu ovoga jela možete pogledati u našem video prilogu .

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike
Pročitaj i ovo
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike