Pileća picatta
SASTOJCI:
Tekst se nastavlja ispod oglasa
80 dkg pilećih prsa
4 kom jaja
15 dkg brašna
10 dkg parmezana
10 dkg maslaca
1 dcl ulja
Priprema:
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Pileća prsa narežite na tanke odreske te ih uvaljajte najprije u brašno, a nakon toga u mješavinu jaja i parmezana.
Na tavi rastopite maslac, dodajte malo ulja i stavite pržiti piletinu. Nakon 2 - 2,5 minute meso okrenite na drugu stranu i tako dok ne poprimi zlatno-žutu boju.
Kada je meso pečeno, izvadite ga na papirnati ubrus kako bi s njega upio suvišnu masnoću. Na posluženo meso stavite malo svježeg bosiljka.
Cijelu pripremu ovog jela možete pogledati u našem video prilogu.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa