Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
brzo i jednostavno /

Neumorni 'Kuhar i pol' opet će Vas ugodno iznenaditi!

Kuhar i pol danas je samo za Vas pripremio pileću picattu za koju vam neće biti potrebno puno sastojaka.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Pileća picatta

SASTOJCI:

80 dkg pilećih prsa 4 kom jaja 15 dkg brašna 10 dkg parmezana 10 dkg maslaca 1 dcl ulja

Priprema:

Pileća prsa narežite na tanke odreske te ih uvaljajte najprije u brašno, a nakon toga u mješavinu jaja i parmezana.

Na tavi rastopite maslac, dodajte malo ulja i stavite pržiti piletinu. Nakon 2 - 2,5 minute meso okrenite na drugu stranu i tako dok ne poprimi zlatno-žutu boju.

Kada je meso pečeno, izvadite ga na papirnati ubrus kako bi s njega upio suvišnu masnoću. Na posluženo meso stavite malo svježeg bosiljka.

Cijelu pripremu ovog jela možete pogledati u našem video prilogu .

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike
Pročitaj i ovo
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike