brzo i jednostavno /

Neumorni 'Kuhar i pol' opet će Vas ugodno iznenaditi!

Kuhar i pol danas je samo za Vas pripremio pileću picattu za koju vam neće biti potrebno puno sastojaka.

14.4.2012.
17:40
VOYO logo

Pileća picatta

SASTOJCI:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

80 dkg pilećih prsa
4 kom jaja
15 dkg brašna
10 dkg parmezana
10 dkg maslaca
1 dcl ulja

Priprema:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pileća prsa narežite na tanke odreske te ih uvaljajte najprije u brašno, a nakon toga u mješavinu jaja i parmezana.

Na tavi rastopite maslac, dodajte malo ulja i stavite pržiti piletinu. Nakon 2 - 2,5 minute meso okrenite na drugu stranu i tako dok ne poprimi zlatno-žutu boju.

Kada je meso pečeno, izvadite ga na papirnati ubrus kako bi s njega upio suvišnu masnoću. Na posluženo meso stavite malo svježeg bosiljka.

Cijelu pripremu ovog jela možete pogledati u našem video prilogu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Dosje jarak
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo