OGLAS

3,2,1, - kuhaj! / Krvavo na setu: Špiček spasio prst kandidatu

Image
Foto: RTL

Jedan krivi potez rukom bio je dovoljan da se Otto, natjecatelj showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' poreže nožem

31.1.2018.
14:30
RTL
VOYO logo

"Otto, Otto… Pa kaj se dogodilo? Nisi pazio? Vidiš kako su ovi noževi oštri… Sad ćemo mi prvu pomoć obaviti, bez brige budite. Nije to velika rana. Sad ćemo je mi sanirati…“, smirivao je Tomislav Špiček zabrinutog natjecatelja Otta koji si je, u trenutku nepažnje, porezao prst dok je čistio cvjetaču.

Iskusni chef i član žirija showa u svojoj je dugoj kulinarskoj karijeri vidio brojne „ranjenike“ u kuhinji, ali je i naučio različite trikove kako brzo poviti rane. Svoj naučeni „doktorski“ zanat pokazao je i Ottu te mu u dva-tri poteza pravilno i u trenu zaštitio ozljedu, a Mateja Domitrović je bez ikakve dileme zasukala rukave i pomogla Ottovoj partnerici Nikolini u pripremi jela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL

(FOTO: RTL)

Daj, uskočit ću vam u pomoć! Ne možeš kuhati i raditi osjetljiv posao samo jednom rukom. Izgubit ćete puno vremena, a ovo je ipak izvanredna situacija…“, kaže Mateja dok prstima čisti opnu sa slanutka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Treći dan selekcijskog tjedna ujedno je i najteži. Natjecatelje očekuje pravi kulinarski tempo jer moraju pripremiti čak tri jela unutar 60 minuta, a žiri će samo jedan par proglasiti najboljim i dodijeliti mu jedan, ali vrlo važan bod.

Kome će organizacija predstavljati najveći problem, a tko će se najbolje snaći u panici? Odgovore ćemo doznati večeras, u novoj epizodi kulinarskog showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!“ u 21:15 na RTL-u!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pročitajte još:

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu
Dosje Jarak
Hell's kitchen
Obiteljske tajne
Prevarantice
default_cta
Poseta
Love Island: All stars
Bicemo prvaci sveta
San snova
Šetnja s lavom
default_cta
Moj pas Marmaduke
Megadance
Vozi moj auto
Maša i medvjed
Ljubavna zamka
default_cta
U klinču
John wick 2
VOYO logo