Kuharica /

Kako se radi najbolji nadjev od lješnjaka?

Image

Nadjev od lješnjaka nije tako čest, no svojim okusom oduševljava svakog. Počnite i vi češće koristiti nadjev od lješnjaka!

27.11.2022.
11:22
VOYO logo

Nažalost, još uvijek se nadjev od lješnjaka najčešće koristi samo za dizane kolače. No, to je velika greška jer nadjev od lješnjaka savršeno se slaže i u kremastim kolačima, kao punjenje različitim kiflicama i u lisnatom tijestu.

Nadjev od lješnjaka sastojci:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
  • 200 grama lješnjaka
  • 2 bjelanjka
  • 25 grama šećera
  • voda

Nadjev od lješnjaka:

Lješnjake popržite na tavici, a zatim ih očistite od ljuske. To se radi tako da ih prebacite u kuhinjsku krpu i samo dobro istrljate lješnjake. Stavite ih u blender s malo vode i dobro sameljite. Pomiješajte sa šećerom. Bjelanjak istucite u snijeg te ga dodajte lješnjacima. Sve dobro pomiješajte do jednolične smjese i to je to – vaš nadjev od lješnjaka je spreman!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako želite dodatno „začiniti“ nadjev od lješnjaka, možete mu dodati sitno istučene lješnjake, komadiće čokolade ili čokoladne mrvice. U svakom slučaju ne možete pogriješiti!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Dosje jarak
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo