Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
'KUHAR I POL' VAM OTKRIVA /

Morski specijalitet na sasvim drugačiji način

'Kod nas ljudi dagnje uglavnom stavljaju na maslinovo ulje, češnjak, otvore ih, malo bijelog vina... i svi naprave istu stvar. Mi ćemo napraviti nešto drugačije', najavio je Tomislav Gretić i skuhao morski specijalitet za RTL-ove gledatelje.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

DAGNJE U ŠAFRANU za 4 osobe

Dagnje stavite na ugrijanu tavu, poklopite ih i nakon otprilike jedne minute dodajte malo bijelog vina

SASTOJCI:

1,2 kg dagnji

10 dkg rajčice

2 dcl bijelo vino

2 dcl vrhnje za kuhanje

5 dkg maslaca

šafran

sol

papar

peršin

PRIPREMA:

Dagnje stavite na ugrijanu tavu, poklopite ih i nakon otprilike jedne minute dodajte malo bijelog vina, nasjeckanu rajčicu i cvijet šafrana.

Kada rajčica omekša i dio tekućine ispari, dodajte vrhnje za kuhanje.

Pred kraj dodajte maslaca, posolite i stavite malo cijelog peršina.  

Cijeli postupak pripreme ovog jela možete pogledati u našem video prilogu .

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike
Pročitaj i ovo
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike