Kuharica /

Kako se priprema ukusno i sočno meso u saftu?

Image

Možete biti sigurni da će saft mesu dodati novi dimenziju sočnosti. Kako pripremiti meso u saftu?

1.10.2022.
11:24
VOYO logo

Kada pripremate meso u saftu, s divljači nećete pogriješiti, jer se odlično sljubljuje s gotovo svakim saftom.

Sastojci za pripremu mesa u saftu:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
  • 1 žlica maslinovog ulja
  • 2 srneća odreska
  • 1 žlica balzamičnog octa
  • 150 ml goveđeg temeljca2 žlice želea od crvenog ribiza
  • 1 češanj češnjaka
  • 85 g svježih ili smrznutih kupina

Meso u saftu priprema:

Kada se odlučite za pripremanje mesa u saftu, najprije zagrijte ulje u tavi, pecite meso divljači oko pet minuta, zatim ga preokrenite i pecite još tri do pet minuta, ovisno o debljini mesa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vjerojatno će biti dovoljno pet do šest minuta pečenja s obje strane. Podignite meso iz tave i ostavite ga sa strane kako bi se odmorilo.

Dodajte balzamični ocat u tavu, zatim ulijte temeljac, žele od crvenog ribiza i češnjak. Miješajte saft na dosta jakoj vatri kako bi se sve sjedinilo pa dodajte kupine i kuhajte dok ne omekšaju. Poslužite saft uz meso divljači.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo