Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
Kuharica /

Kako se priprema ukusno i sočno meso u saftu?

Možete biti sigurni da će saft mesu dodati novi dimenziju sočnosti. Kako pripremiti meso u saftu?

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Kada pripremate meso u saftu, s divljači nećete pogriješiti, jer se odlično sljubljuje s gotovo svakim saftom.

Sastojci za pripremu mesa u saftu:

1 žlica maslinovog ulja

2 srneća odreska

1 žlica balzamičnog octa

150 ml goveđeg temeljca2 žlice želea od crvenog ribiza

1 češanj češnjaka

85 g svježih ili smrznutih kupina

Meso u saftu priprema:

Kada se odlučite za pripremanje mesa u saftu, najprije zagrijte ulje u tavi, pecite meso divljači oko pet minuta, zatim ga preokrenite i pecite još tri do pet minuta, ovisno o debljini mesa.

Vjerojatno će biti dovoljno pet do šest minuta pečenja s obje strane. Podignite meso iz tave i ostavite ga sa strane kako bi se odmorilo.

Dodajte balzamični ocat u tavu, zatim ulijte temeljac, žele od crvenog ribiza i češnjak. Miješajte saft na dosta jakoj vatri kako bi se sve sjedinilo pa dodajte kupine i kuhajte dok ne omekšaju. Poslužite saft uz meso divljači.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike
Pročitaj i ovo
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike