Kuharica /

Meso na lešo - recept i priprema

Image

Kako pripremiti meso na lešo? Uz pomoć jednostavnog i brzog recepta pripremite meso na lešo.

28.11.2021.
15:41
VOYO logo

Da biste pripremili meso na lešo možete koristiti koju god vrstu mesa želite - junetinu, svinjski but ili puretinu. Kako pripremiti meso na lešo?

Za pripremu mesa na lešo potrebni su vam sljedeći sastojci:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
  • meso koje se odlučite pripremati
  • glavica luka
  • povrće po želji (najčešće se koristi mrkva, korijen celera, peršin)
  • sol, papar,
  • začini prema želji

Priprema mesa na lešo:

Meso oprati i staviti u lonac napunjen s vodom. Cijeli komad mesa neka bude prekriven vodom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U vodu zajedno sa mesom dodajte povrće koje ste izabrali i začine.

Kuhajte oko sat i pol do dva sata, ovisno o mesu.

Izvadite meso, neka se kratko ohladi prije nego što ga narežete na šnite. Meso na lešo poslužite sa umakom i prilogom prema želji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
pikado
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo