'Tri, dva, jedan – kuhaj!' / Mate Janković: 'Svatko tko želi biti kuhar mora biti spreman primiti kritiku'

Image

U svakoj sezoni postoje natjecatelji koje ne znaju prihvatiti kritike. Takav nesporazum nerijetko dovede kandidate do suza, a ponekad i do svađe!

16.10.2017.
9:16
VOYO logo

U proteklom tjednu u kulinarskom showu 'Tri, dva, jedan - kuhaj!' bilo je suza, smijeha, ljubavi i svađe. Emocije natjecatelja često su varirale zbog dobrih, ali i loših komentara članova žirija. 

Martina se u ponedjeljak navečer rasplakala jer je smatrala kako su ona i Naima uložile puno truda u jelo koje je žiri dočekao s lošim komentarima i bodovima. Za razliku od Martine, u četvrtak navečer Andrej se naljutio na žiri i bio je spreman posvađati se s njima jer je smatrao kako su pripremljena jela zaslužila puno veće ocjene od dobivenih. Žiri smatra kako neki kandidati preosobno shvate kritiku žirija koja je u konačnici dobronamjerna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL

(FOTO: RTL)

"Ovo je talent show u kuhanju i mi smo tu da sojom kritikom, konstruktivnom kritikom omogućimo ljudima da bolje nauče i napreduju u svom kuhanju. Mislim da svatko tko želi biti kuhar mora biti spreman primiti kritiku, na način na koji i ja to radim već godinama, i da uče uz pomoć te kritike", kazao je Mate Janković s kojim se slaže i njegov kolega Tomislav Špiček.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svake sezone kandidati kažu kako se nisu prijavili u show zbog pobjede nego da nauče nešto novo. Ponekad se ne bi reklo da je to tako jer ne znaju svi prihvatiti naše komentare, ali mi smo stručni u svom poslu i znamo što radimo. Oni su amaterski kuhari i ako žele učiti od nas, mogu biti samo još bolji", kazao je Špiček.

Iako ponekad članovi žirija znaju imati oštre komentare, oni to rade u najboljoj namjeri kako bi kandidati ispravili kulinarske greške koje se nađu na njihovom tanjuru. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hoće li kandidati naučiti prihvatiti kritike ili nas očekuje još suza i svađa, pogledajte u novom tjednu showa 'Tri, dva, jedan - kuhaj! koji započinje u ponedjeljak u 21 sat na RTL-u!

Još zanimljivih članaka potražite na 321kuhaj

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pročitajte još:

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo