Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
Kuharica /

Marinara umak - talijanski umak za tjesteninu i pizzu

Marinara umak je poznati talijanski umak. Kako napraviti marinara umak?

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Marinara umak je umak koji se priprema kao umak za tjesteninu ili pizzu. To je poznati talijanski umak koji kombinira različito povrće. Kako pripremiti marinara umak?

Marinara umak sastojci:

pola šalice maslinovog ulja

2 mrkve

2 lovorova lista

2 stabljike celera

2 konzerve pelati rajčice

2 češnja češnjaka

pola žličice mljevenog papra

2 ljubičasta luka

pola žličice soli

Marinara umak priprema:

Na maslinovom ulju pržite luk i češnjak, nakon 10-ak minuta dodajte celer, mrkvu, sol i papar. Pržite još 10-ak minuta i zatim dodajte rajčicu i lovorov list. Sve neka se kuha oko sat vremena. Kada se umak zgusne začinite ga prema želji. Marinara umak je gotov i spreman za posluživanje uz pizzu ili tjesteninu.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike
Pročitaj i ovo
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike