Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
Kulinarstvo /

Marinada za ražnjiće - recept i priprema

Dobra marinada za ražnjiće od velike je važnosti kako bi ražnjići bili sočni i mekani. Kako napraviti marinadu za ražnjiće?

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Kako napraviti sočne i ukusne ražnjiće na roštilju? Za pripremu sočnog i mekanog mesa na roštilju vrlo je važna dobra marinada. Kako napraviti dobru marinadu za ražnjiće? Kako bi meso bilo sočno i mekano napravite marinadu sa sojinim umakom, medom i pivom.

Marinada za ražnjiće jednostavno i brzo se priprema, a potrebni su vam sljedeći sastojci:

pileća prsa bez kostiju

sojin umak

maslinovo ulje

med

timijan

češnjak

sušeni origano

kadulja

mljeveni crni papar

lovorov list

0,5 dcl piva (po izboru)

3 paprike

tikvica

češnjak

crveni luk

sol i papar.

Marinada za ražnjiće priprema:

U veliku zdjelu dodajte sve sastojke osim piva i povrća i umutite. Kad se promiješa, ulijte pivo i promiješajte da se sjedini. Marinada za ražnjiće je gotova. Dodajte piletinu, promiješajte, pokrijte poklopcem ili zamotajte i stavite u hladnjak na najmanje 2 sata ili preko noći.

Za to vrijeme narežite povrće koje ide na ražnjiće. Kad je gotovo, pokapajte maslinovo ulje, posolite i začinite paprom te promiješajte da se povrće prekrije.

Pripremite roštilji i možete krenuti s roštiljanjem.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike
Pročitaj i ovo
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike