Marinada za juneće šnicle uvijek mora biti začinjena dobrim začinima da bi junetina dobila ukusnu aromu, no također je izuzetno bitno i da junetina bude mekana i sočna. Da bismo vam što više olakšali pripremu u nastavku donosimo kako se pravi marinada za juneće šnicle.
Marinada za juneće šnicle vrlo je jednostavna za napraviti i potrebno vam je samo tri sastojka – ulje,sol i senf. Po vašem ukusu možete dodati i papar da biste dodali malo ljutine junećim šniclama.
Juneće šnicle premažite sa uljem, a zatim na jednu stranu stavite sol i papar, a na drugu stranu dodajte senf. Marinirane juneće šnicle poredajte u plastičnu posudu pa ih ostavite u hladnjaku na nekoliko sati.
Osim, što smo vam otkrili kako se radi marinada za juneće šnicle, otkrit ćemo vam još jedan trik. Nakon što ste ispekli šnicle sa obje strane u tavu ulijte bijelo vino. Bijelo vino dat će junećim šniclama specifičan okus i sočnost.