Finger food /

Party hrana - lisnati kanapei s kozjim sirom i medom

Image

Kanapei su odličan izbor hrane za različita druženja i proslave. Donosimo vam recept za pripremu lisnatih kanapea s kozjim sirom i medom.

23.7.2021.
13:56
VOYO logo

Lisnati kanapei s kozjim sirom i medom idealni su odabir za pripremu hrane za različita druženja i proslave. Ovaj finger food jednostavno i brzo je gotov, a vrlo ukusan. Kombinacija kozjeg sira s medom na kanape sendvičima dobitna je kombinacija.

Lisnati kanapei s kozjim sirom i medom sastojci:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
  • 40 dkg lisnatog tijesta
  • 15 dkg kozjeg sira
  • jaje
  • 2 žlcie meda
  • timijan

Lisnati kanapei s kozjim sirom i medom priprema:

Lisnato tijesto razvaljate, narežite na kvadratiće i stavite u hladnjak neka kratko odstoji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naražite kozji sir na komadiće toliko koliko imate lisnatog tijesta. Premažite svaki kvadratić lisnatog tijeta s umućenim jajetom i na njega položite kozji sir, začinite sa timijanom i malo meda. Stavite peći na 200 stupnjeva oko 10 minuta.

Lisnati kanapei s kozjim sirom i medom su gotovi i možete ih poslužiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo