Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
Morski plodovi /

Lignje s krumpirom iz pećnice

Kako pripremiti lignje? Lignje možete pripremiti u pećnici u kombinaciji s krumpirom.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Lignje s krumpirom iz pećnice recept je za pripremu lignji na jednostavan način. Manje od sat vremena je potrebno kako bi ovo jelo mogli poslužiti.

Lignje s krumpirom iz pećnice sastojci:

1.5 kg krumpira

glavica luka

50 dkg lignji

10 dkg mrkve

2 češnja čenjaka

10 maslina

žlica povrtnog dodatka jelima

žlica peršina

sol

papar

maslinovo ulje

Lignje s krumpirom iz pećnice priprema:

Krumpir skuhajte u ljusci, ogulite ga i narežite na kockice.

U zdjelu stavite krumpir, kolutiće lignji, luk narezan na komade, češnjak narezan na listiće, mrkvu narezanu na trakcie, masline, peršin te prelijte maslinovim ulje,. Začinite povrtnim dodatkom jelima i paprom. Neka se svi sastojci prožmu nakon što promiješate te stavite u vatrostalnu posudu.

Rasporedite preko smjese kratkove lignji i prelijte s malo maslinovog uja. Prekrijte aluminijskom folijom i pecite na 200 stupnjeva oko 40 minuta. Lignje s krumpirom iz pećnice gotovo je jelo, spremno za posluživanje.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike
Pročitaj i ovo
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike