Ne smije biti propusta /

Kulinarski virtuoz kuha specijalitete od namirnica koje drugi bacaju: jezik, papci, pluća

Priveli smo ljude da testiraju njegova jela, no nisu znali što zapravo jedu! Kakve je ocjene Deni pokupio?

16.3.2017.
10:30
VOYO logo
Image
majstorica za pizze /

Razgovarali smo s mladom šeficom Dinom Frletom: 'Moraš biti malo lud da budeš kuhar'

Image
majstorica za pizze /

Razgovarali smo s mladom šeficom Dinom Frletom: 'Moraš biti malo lud da budeš kuhar'

Od onog što drugi kuhari bacaju ovaj kulinarski virtuoz radi najfinija jela do 200 kuna. Deni Srdoč jedan je od najmlađih hrvatskih chefova. Radi u jednom od najpoznatijih restorana u Hrvatskoj. Njegov put do te pozicije bio je nevjerojatan!

Tek mu je 25, a već vlada kuhinjom poznatog istarskog restorana Draga Di Lovrana. Vodi se samo jednim - propusta nema i ne smije biti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Riječka tržnica pruža mu gotovo sve namirnice koje mu trebaju. Lako je, kaže, spremiti dobar biftek. Ali što s onim dijelovima koji sami po sebi i nisu tako vrijedni. Iznutrice, papci, pluća, takozvane 'siromašne' namirnicama Denijevo su bogatstvo.

Pogledajte u videu reakcije ljudi na njegova jela, kad ne znaju što ustvari jedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Dosje jarak
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo