Od onog što drugi kuhari bacaju ovaj kulinarski virtuoz radi najfinija jela do 200 kuna. Deni Srdoč jedan je od najmlađih hrvatskih chefova. Radi u jednom od najpoznatijih restorana u Hrvatskoj. Njegov put do te pozicije bio je nevjerojatan!
Tek mu je 25, a već vlada kuhinjom poznatog istarskog restorana Draga Di Lovrana. Vodi se samo jednim - propusta nema i ne smije biti.
Riječka tržnica pruža mu gotovo sve namirnice koje mu trebaju. Lako je, kaže, spremiti dobar biftek. Ali što s onim dijelovima koji sami po sebi i nisu tako vrijedni. Iznutrice, papci, pluća, takozvane 'siromašne' namirnicama Denijevo su bogatstvo.
Pogledajte u videu reakcije ljudi na njegova jela, kad ne znaju što ustvari jedu.
- Rapsodija boja i mirisa: probajte poširanu riječnu ribu serviranu sa sufleom od koprive
- Specijaliteti molekularne kuhinje: pjena od povrća, vrući sladoled ili kavijar od dinje!
- Kuhali smo jedno egzotično jelo koje je zapravo stari zagrebački specijalitet
- Doznali smo tajni recept za prave bosanske ćevape!
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!