Postoji mnogo načina kako iskoristiti ostatke kuhanog krumpira, ovisno o tome kako ih želite iskoristiti. Evo nekoliko ideja kako iskoristiti kuhani krumpir drugi dan:
Napravite krumpir salatu. Kuhani krumpir drugi dan narežite na komadiće veličine zalogaja i prelijte dresingom od majoneze, senfa, octa i začinskog bilja. Dodajte malo celera narezanog na kockice, luka i jaja za klasičnu krumpir salatu.
Napravite fritaju. Kuhani krumpir drugi dan narežite na sitne komadiće i propirjajte ga u tavi s malo narezanog luka i paprike. Umutiti malo jaja i prelijte preko krumpira. Kuhajte fritaju dok se ne stegne, a zatim je narežite na kriške.
Napravite palačinke od krumpira. Kuhani krumpir naribajte i iscijedite što više tekućine. Naribani krumpir pomiješajte s jajetom, brašnom i nasjeckanim lukom. Od smjese oblikujte male pljeskavice i pržite ih na ulju dok ne porumene.
Napravite snack od kuhanog krumpira drugi dan. Krumpir narežite na sitne kockice i pirjajte ga na tavi s malo luka i paprike narezane na kockice. Kuhajte dok krumpir ne postane hrskav pa poslužite kao slasni međuobrok. Sve su to ukusni načini kako iskoristiti kuhani krumpir drugi dan.