Glavno jelo /

Kosani odresci od divljači

Image

Kako pripremiti divljač? Donosimo vam recept za pripremu jela od divljači pod nazivom kosani odresci od divljači.

21.7.2021.
12:45
VOYO logo

Kosani odresci od divljači jedan je od načina kako možete pripremiti jelo do divljači. Pripremite kosane odreske od divljači i poslužite kao glavno jelo.

Kosani odresci od divljači sastojci:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
  • 45 dkg divljači
  • 30 dkg kruha starog jedan dan
  • 10 dkg šampinjona
  • 3 dkg maslaca
  • jabuka
  • glavica luka
  • 1 dcl mesnog temeljca
  • žličica mješavine mediteranskih trava
  • 1,2 dcl vrhnja za kuhanje
  • 2 žlice krušnih mrvica
  • jaje
  • lovački umak u prahu
  • maslinovo ulje
  • sol
  • papar

Kosani odresci od divljači priprema:

Jelo kosani odresci od divljači priprema se oko sat vremena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na maslinovom ulju pržite luk i jabuku, posolite i pržite pet minuta na laganoj vatri.

Dodajte kruh koji ste narezali na kockice te začinte s mediteranskim začinima i pržite još par minuta.

Sve premijestite u posudu, dodajte vrhnje za kuhanje, mljeveno meso, jaje, krušne mrvice sve poparite i napravite tijesto od smjese.

Oblikujte okruglice i stavite ih pržiti na kombinaciju maslinovog ulja i maslaca. Nakon 5 minuta okrenite i pržite s druge strane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što su odresci pećeni, ostavite ih na papiru kako bi se upila masnoća.

Zatim na maslinovom ulju pržite šampinjone. Paralelno ujugu dodajte lovački umak u prahu i dobro promiješajte.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mješavinu prelijte preko šampinjona i kuhajte dok se umak ne zgusne.

Kosani odresci od divljači su gotovi i spremni za posluživanje. Servirajte kosane odreske s umakom od šampinjona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 20
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo