Kokteli s mentom / Klasičan mojito, Gin gin mule i Mint Julep savršeni kokteli s mentom

Evo svih najboljih koktela od svježe mente koje možete isprobati! Ova biljka daje najbolji okus klasicima poput Mojita, Julepa, Southsidea i drugih.

3.10.2021.
16:43
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Imate puno svježe mente? Napravimo koktele! Menta je najpopularnija biljka koja se koristi u koktelima jer daje jedinstvenu svježinu svakom gutljaju. Postoje dva načina dodavanja mente u koktele. Možete je pomiješati u miješalici za koktele prije miješanja pića (standardna metoda) ili možete upotrijebiti domaći sirup od mente. U svakom slučaju, daje nevjerojatan okus svježine!

Kokteli s mentom:
Klasičan mojito - evo najklasičnijeg koktela od mente: Mojito! Ovo kultno kubansko piće jedno je od najpoznatijih. Savršen je za pijuckanje na terasi, ali opet jednako dobar i usred zime kada sanjate plažu.
Sastojci: menta, sok od limete, sirup, rum, gazirana voda

Mint Julep – evo koktela koji ne morate rezervirati za posebne prigode: ovaj burbon koktel leden je i osvježavajući, savršen za pijuckanje u bilo koje vrijeme. Ljubitelji burbona: ovo je vaše piće!
Sastojci: menta, burbon viski, voda, sirup

Gin gin mule - menta je pjenušava, osvježavajuća: upoznajte Gin Gin Mule! Možda mislite da je ovaj koktel od mente samo zamjena žestokih pića, ali je puno više od toga! Smatra se modernim klasičnim koktelom, mješavina je moskovske mazge i mente Mojito. Dobije se pjenušavo pivo od đumbira i limete, uravnoteženo metvicom i slatkoćom mojita.

Sastojci: menta, sok od limete, sirup, džin, đumbir

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali