Kuharica / Koji prilog uz pečeno pile?

Odlučili ste se pripremiti pečeno pile, ali ne znate koji prilog pripremiti uz pečeno pile. Donosimo vam popis nekih priloga koje možete pripremiti uz pečeno pile.

13.6.2021.
13:53
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Za ručak pripremate pečeno pile, ali ponestale su vam ideje za prilog. Koji prilog uz pečeno pile? Uz pečeno pile možete pripremiti različite priloge, te koji god prilog odaberete nećete pogriješiti.

Uz pečeno pile možete odmah staviti i peći krumpir, jer pečeni krumpir idealno se slaže uz pečeno pile. Krumpir možete pripremiti na različite načine, od pečenog u pečnici do pečenog na ploške na tavici. Možete ga i skuhati i napraviti pire krumpir ili u komadima s preljevom od peršina i maslinovog ulja.

Zatim, mlinci su prilog koji ide uz pečeno pile, a također nećete pogriješiti ni ako pripremite rizi-bizi. Ako volite nešto laganiji prilog, tada pripremite kus kus. Uz pečeno pile dobar su prilog i njoke koje možete pripremiti s različitim umacima.

Odličan prilog uz pečeno pile je i špinat, a također i kroketi. Međutim, želite li nešto jednostavno i lagano tada samo uzmite miks povrća i skuhajte povrće. Blitva s krumpirom, pirjano povrće također je idealan prijedlog za prilog uz pečeno pile.

Neće pogriješiti s izborom priloga uz pečeno pile, pa najbolje je da provjerite koje namirnice imate i pripremite prilog.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali