Pohano meso često se nalazi na jelovniku. Međutim, nije svejedno koji komad mesa ste odlučili pohati. Koji komad svinjetine je najbolji za pohanje?
Sastojci koji će vam trebati za pohanje svinjetine su:
Tekst se nastavlja ispod oglasa
- 4 komada svinjskog lungića
- 1 jaje
- 3-4 žlice mlijeka
- šalica krušnih mrvica
- ulje
- sol
- papar
Upute za pohanje svinjetine:
Svinjske lungiće pospite soli i paprom. U plitkoj zdjeli umutite jaje i mlijeko.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Svaki svinjski lungić umočite prvo u smjesu od jaja, a zatim ubacite u krušne mrvice. Ponovite postupak sa svakim komadom mesa.
Zagrijte ulje u jakoj tavi. Pohajte u zagrijanom ulju oko 6 minuta sa svake strane ili dok boja ne porumeni.
Poslužite vruće uz prilog po želji.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa