Punjena paprika /

Koje meso za punjene paprike?

Image

Svinjetina, junetina, piletina ili miješano – koje meso za punjene paprike izabrati?

28.11.2021.
14:51
VOYO logo

Ako želite da vaše punjene paprike budu ukusne i sočne potrebno je izabrati pravu vrstu mesa. Najbolji odabir prilikom izrade punjenih paprika je mljeveno miješano meso.

Miješano meso su junetina i svinjetina u omjeru 7:3. Iako junetina prevladava u ovoj mješavini, samu junetinu nije poželjno koristiti jer je suha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Po želji, za dodatnu sočnost u mješavinu mljevenog mesa možete dodati i sitno nasjeckanu slaninu.

Osim pravilnog odabira mesa, da bi meso ispalo sočno i ukusno, bitno je dodati i neke dodatne namirnice i začine. Od namirnica u meso je potrebno dodati kuhanu rižu te sitno nasjeckan luk.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Začine koristite prema želji, ali najčešće su to sol, vegeta, papar, mljevena paprika pa čak i peršin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
pikado
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo