Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
Roštiljanje /

Koje je najbolje meso za roštilj?

Kvalitetan roštilj nezamisliv je bez dobrog mesa. Koje je najbolje meso za roštilj?

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Rib-eye odrezak je možda najbolji od svih odrezaka. Ovo meso na roštilju nudi idealnu kombinaciju nježnosti i goveđeg okusa. Bilo da se odlučite za verziju bez kostiju ili s kostima, rib-eye odresci idealni su za roštilj.

T-bone odrezak također je vrlo popularan na roštilju. Vrlo je sličan porterhouse odresku, samo što na sebi ima manje masnoće. S druge strane, budući da se udaljava od zadka, t-bone odrezak je nešto nježniji nego porterhouse.

Kada želite dobro meso za roštilj, ne možete pogriješiti s pilećim butom. Butovi su aromatičan dio piletine i imaju visok omjer mesa i kostiju.

Prilično je teško prepeći pileće batke, jer se ne suše tako lako kao pileća prsa. Konačno, koža na pilećim batacima postaje smeđa i hrskava kada se priprema na roštilju.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike
Pročitaj i ovo
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike