Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
Kuharica /

Koja je najbolja priprema kestena?

Kestene možete pripremiti na više načina, a najčešći načini su kuhanje ili pečenje. Koja je najbolja priprema kestena ovisi o vlastitom ukusu.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Osim kuhanja i pečenja, možete od kestena napraviti i brašno koje se koristi u slatkišima. Možete ih staviti u krafne ili ih plasirati. Najbolje metode kuhanja omogućuje pripremu kestena u ljusci i uklanjanje nakon što budu gotovi.

Oštrim nožem zarežite X duž ravne strane kestena kako ne bi pucali i kako bi se lakše gulili. Da biste potpuno prokuhati i skuhali kestene, kuhajte ih na laganoj vatri 15 do 25 minuta i zatim ih ogulite i uživajte. Peći kestene možete u pećnici 15 do 20 minuta uz povremeno miješanje, na 200°C. Kesteni se dobro slažu u slanim i slatkim jelima a dobro se slažu i sa slatkim krumpirom, mrkvom, gljivama, prokulicama i kupusom.

Česti se koriste i u nadjevima za deserte ili kao kesten pire. Kesten pire također možete zamrznuti.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike
Pročitaj i ovo
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike