Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
Kulinarstvo /

Savjeti za kiseljenje krastavaca na suncu

Jeste li znali da možete ukiseliti krastavce na suncu? Kiseljenje krastavaca na suncu je izuzetno jednostavan i brz način pripremanja kiselih krastavaca.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Recept za kiseljenje krastavaca na suncu je jednostavan, treba samo nekoliko sastojaka, a nije potrebno nikakvo kuhanje. Osim toga, kiseljenje krastavaca na suncu je gotovo već nakon tri sunčana dana, nakon čega se kiseli krastavci već mogu poslužiti. Krastavci kiseljeni na suncu imaju izvrstan okus zbog prirodne fermentacije.

Sastojci potrebni za kiseljenje krastavaca na suncu su:

1 veliki luk

1-3 češnja češnjaka

3 litre vode

100 grama soli za kiseljenje

170 ml octa

1 vezica svježeg kopra

oko 20 krastavaca

Kiseljenje krastavaca na suncu započnite tako da pomiješate vodu, sol i ocat u posudi. Zakuhajte i kuhajte pet minuta. Stavite na stranu i ohladite oko 5 minuta. U veliku staklenku stavite kopar, narezani luk, oguljeni češnjak i krastavce. Toplu smjesu ulijte u staklenku i poklopite. Stavite staklenku na sunce 3 dana. Nakon tri dana otvorite staklenku i isprobajte kisele krastavac. Ako vam se sviđa, stavite staklenku u hladnjak. Tako će kiseli krastavci ostati hrskavi. Ovaj recept za kiseljenje krastavaca na suncu već je gotov.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike
Pročitaj i ovo
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike