Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
Riblji specijalitet /

Kaneloni s dimljenim lososom i porilukom

Kombinacija dimljenog lososa i poriluka dobitna je kombinacija u jelu kaneloni s dimljenim lososom i porilukom.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Losos se može pripremiti na različite načine, postoje brojni recepti za pripremu lososa. Kaneloni s dimljenim lososom i porilukom jelo je koje se jednostavno priprema, a već nakon nešto više od pola sata je spremno za posluživanje.

Dimljeni losos i poriluk koji se spajaju u jelu kaneloni s dimljenim lososom i porilukom dobitna su kombinacija.

Kaneloni s dimljenim lososom i porilukom sastojci:

25 dkg tjestenine za lazanje

15 dkg dimljenog lososa

30 dkg mrkve

15 dkg milerama

poriluka

2 jaja

limun

žličica muškatnog oraščića

4 dkg maslaca

pola litre mlijeka

6 dkg brašna

bešamel umak

maslinovo ulje

sol

papar

Kaneloni s dimljenim lososom i porilukom priprema:

Na maslac i maslinovo ulje stavite pržiti poriluk koji ste posolili. Nakon što omekša dodajte mrkvu i kratko pirjajte.

Nakon što mrkva i poriluk omekšaju dodajte mnješavinu dalmatinskih začina i mušaktni oraščić. Kada je povrće gotovo, ostavite ga neka se ohladi.

Kada se ohladi dodajte jaje i natrgani dimljeni losos. Sve izmiješajte i stavite u vatrostalnu posudu.

U drugoj posudi umutite jaje i uljte bešamel te sve izmiješajte. Nadjenite tjesteninu za lazanje s povrćem i stavite na dno vatrostalne posude. Prelijte s bešamel umakom i jajima. Pecite na 200 stupnjeva oko pola sata.

Kaneloni s dimljenim lososom i porilukom su gotovi i spremni za posluživanje.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike
Pročitaj i ovo
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike