OGLAS

3,2,1, - kuhaj! / Kandidati briljirali na popravnom: padale su desetke!

Image
Foto: RTL

Natjecatelji showa „Tri, dva, jedan – kuhaj!“ mogu biti itekako ponosni na odrađeni posao jer su svi redom popravili stare ocjene i oduševili žiri

14.5.2018.
8:10
RTL
VOYO logo

Najveći skok u ocjenama, ali i u komentarima, definitivno su imale simpatične Barica i Ružica, koje su pripremale ričet sa suhim rebrima.

S dva boda manje, ali s gotovo istim komplimentima, ocijenjeni su Josip i Miroslav, koji su žiriju predstavili bečki odrezak s kremom od špinata, za koji žiri nije imao zamjerku. Za isto su jelo prošli put dobili 13 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Visokih 25 bodova dobila su dva para – Nikolina i Otto te Loreta i Ivana. Dok je mladi i zaljubljeni par žiriju servirao janjeći kare s pireom od celera za koji su posljednji put dobili samo šest bodova, ovog su puta mišljenja žirija bila različita. Iako su Mateja, Pažanin i Špiček smatrali da su pripremili svoje jelo puno bolje nego posljednji put, Mateja i Tomek su se složili da su meso trebalo još malo ostaviti na vatri kako bi bio pravi medium rare. S druge strane, prijateljice Loreta i Ivana ponavljale su juneću tagliatu s krumpirom za što su prošli put osvojile 14 bodova. „Meso je dobro ispečeno i ispravno ste pustupile kada ste poslušale Matin savjet“, zaključio je Pažanin.

Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL

(FOTO: RTL)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S pravim brudetom od kokota i bijelom palentom proslavili su se Davorka i Vjekoslav za što su zadnji put dobili samo devet bodova. Iako je jelo bilo savršeno, žiri je imalo malo zamjerku te je savjetovao majku i sina da idući put pripaze na količinu soli. Davorka i Vjeko su ovog puta osvojili visoka 24 boda, a da slušaju žiri, dokazao je i Vjeko, koji je iznenadio Mateju ružom, baš kako mu je zadnji put savjetovao Špiček. Posljednje na ljestvici s bodovima bile su Andrea i Barbara, koje su ponovno pripremale lignje u tempuri s povrćem u woku, a da su usvojile gradivo, dokazuje i njihovih 18 bodova. Djevojke su za isto jelo prošli put dobile 13 bodova, a Mateja, Tomek i Ivan svakako su uvidjeli napredak.

Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL

(FOTO: RTL)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čini se kako je popravni ispit urodio plodom jer su gotovo svi natjecatelji bili bolji nego zadnji put kada su pripremali ista jela. Iako su Ruža i Barica na početku kuhanja rekle da ne bi htjele biti šefice u posljednjem timskom tjednu koji je pred nama, ipak su jedine imale maksimalan broj bodova. Tako će u posljednjem timskom tjednu koji je pred nama opet vladati tim Ružice i Barice „Stare puce“ i tim Nikoline i Otta „Zlatno prase“!

Ovo je ričet kakav treba biti! Začini mi odgovaraju, grah je mekan i svaka vam čast! Ovakvo jelo svakako treba turistima ponuditi“, kazao je Špiček koji nije mogao prestati hvaliti njihovo jelo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„To je ono kada dajete desetku s guštom i srcem jer su one fantastično odradile svoj posao“, zaključio je Pažanin. Sestrične Barica i Ružica zadnji put su za isto jelo zaradile 17 bodova, dok im je žiri ovog puta odlučio dati tri desetke.

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!​​

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu
Dosje Jarak
Hell's kitchen
Obiteljske tajne
As u rukavu
default_cta
Poseta
Love Island: All stars
Bicemo prvaci sveta
San snova
Šetnja s lavom
default_cta
Moj pas Marmaduke
Megadance
Vozi moj auto
Maša i medvjed
Ljubavna zamka
default_cta
U klinču
Lijek za život
VOYO logo