Postoji mnogo načina kako začiniti brokulu. Sol je jedan od najčešćih načina za začinjavanje brokule. Da začinite brokulu, pospite je solju i ostavite da odstoji nekoliko minuta prije kuhanja. To će učiniti zamjetnu razliku u okusu.
Maslinovo ulje također dodaje dobru količinu okusa brokuli kada je kuhana, što pomaže da se otkrije pravi okus ovog povrća. Da biste brokulu začinili maslinovim uljem, stavite žlicu ili nešto slično na brokulu prije kuhanja i ostavite da odstoji nekoliko minuta. Postoji još jedan način kako začiniti brokulu.
Češnjak je još jedan način kako začiniti brokulu. Ovaj začin koji brokuli daje izvrstan okus. Za najbolje rezultate dodajte mljeveni češnjak i ostavite da odstoji nekoliko minuta prije kuhanja. To će vašoj brokuli dati jedinstven okus i spriječit će da bude blag.
Goji bobice također daju jedinstven okus brokuli, ali su i zdrav međuobrok. Dodajte žlicu goji bobica u brokulu i ostavite da odstoje oko 20-30 minuta prije kuhanja. Sve su to načini kako začiniti brokulu.