Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
Kuharica /

Kako ublažiti kiselost u jelu? Što učiniti kada je jelo prekiselo?

Što učiniti kada je jelo prekiselo? Kako ublažiti kiselost u jelu i može li se ublažiti kiselost u jelu?

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Volite kiselu hranu, ali opet ne i prekiselu. Što učiniti kada je jelo prekiselo? Kako ublažiti kiselost u jelu? Nekoliko jednostavnih koraka može smanjiti kiseline u hrani kao što su umaci, složenci, meso i riba i omogućiti vam da uživate u hrani bez neugode. Pratite postupke kako ublažiti kiselost u jelu.

Kako ublažiti kiselost u jelu

Male količine sode bikarbone postupno posipajte u hranu tijekom kuhanja kako biste smanjili kiselost hrane. Kušajte hranu često, sve dok se opor okus hrane ne smanji. Soda bikarbona je natrijev bikarbonat, koji je oblik soli.

Dodajte šećer i sodu bikarbonu u umak od rajčice i juhu od rajčice. Soda bikarbona mijenja umak od rajčice, stvarajući manje kiselo jelo, a šećer pojačava slatkoću kako bi se stvorio višedimenzionalni profil okusa.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike
Pročitaj i ovo
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike