Postoje različiti recepti za različite smjese za burgere. Koja je najbolja smjesa za burgere? Ona najjednostavnija smjesa je i najbolja. Kako se radi najbolja smjesa za burgere otkriva recept.
Smjesa za burgere sastojci:
- 500 grama mljevenog junećeg buta
- 500 grama mljevenog junećeg vrata
- 100 grama dimljene slanine
- 50 grama cheddar sira
- sol, papar
- chilli u prahu
- svježi peršin
- krušne mrvice
Kod pripreme, meso pomiješajte s naribanim cheddar sirom, prstohvatom soli, prstohvatom papra, prstohvatom chilla te svježim peršinom. Sve zajedno dobro pomiješajte, a zatim uvaljajte u krušne mrvice. Pokrij posudu i ostavite u hladnjaku preko noći. Neposredno prije pripreme, izvadite meso i ostavite 10-20 minuta na sobnoj temperaturi. Oblikujte burgere.
Ova smjesa za burgere oduševit će svakoga, a predlažemo da uz to poslužite sve domaće pripremljeno - domaće pecivo, domaće umake, puno povrća i domaće krumpiriće,