Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
Kulinarstvo /

Kako se radi saft - recept i priprema jednostavnog safta od mljevenog mesa

Saft je popularni i jednostavni umak koji možete poslužiti uz pire krumpir, tjesteninu ili palentu. Kako se radi saft?

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Saft se može pripremati na različite načine, a jedan od njih je saft od mljevenog mesa. Kako se radi saft?

Za pripremu safta potrebni su sljedeći sastojci:

mljevena svinjetina

pasirana rajčica

češnjak

ulje

sol

papar

Kako se radi saft:

Količinu mljevenog mesa odredite sami, ovisno o tome za koliko ljudi pripremate obrok. Uvijek je bolje napraviti više safta nego premalo jer se saft može čuvati u hladnjaku nekoliko dana.

Za početak zagrijte ulje na tavi. Kada se ulje zagrije dodajte protisnuti češnjak. Kada češnjak pusti miris, na njega stavite mljeveno meso. Miješajte dok meso ne pusti svoj sok.

Sljedeći korak je dodavanje pasirane rajčine u posudu sa mljevenim mesom. Posolite i popaprite te ostavite da se kuha na umjerenoj vatri do sat vremena. Dio tekućine će ispariti iz safta. Gustoću safta odredite sami. Ovo je najbrži i najjednostavniji način kako se radi saft od mljevenog mesa.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike
Pročitaj i ovo
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike