Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
Kuharica /

Kako se priprema zabatak u pećnici sa krumpirom?

Zabatak u pećnici sa krumpirom je obrok koji spaja sočnost i hrskavost u jednom zalogaju. Saznajte kako se priprema zabatak u pećnici sa krumpirom.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Zabatak u pećnici sa krumpirom je savršen izbor za sve ljubitelje mesa i aromatičnih okusa. Najbolja stvar u vezi ovog recepta za zabatak u pećnici sa krumpirom je što se meso peče u marinadi, a u marinadu možete dodati svoje najdraže začine. Sastojci za zabatak u pećnici sa krumpirom su:

4 pileća zabataka

600 grama krumpira, oguljenih i narezanih na kockice

2 žličice senfa

2 žlice svježeg limunovog soka od oko pola limuna

sol i mljeveni crni papar, po ukusu

3 žlice maslinovog ulja

3 češnja češnjaka, mljevena

Prvo što trebate učiniti kada pripremate zabatak u pećnici sa krumpirom je zagrijati pećnicu na 200°C. Stavite aluminijsku foliju na veliki lim za pečenje. Složite kockice krumpira i komade piletine u pleh. U posebnoj posudi, pomiješajte preostale sastojke. Dodajte marinadu piletini i krumpiru te sve dobro promiješajte. Ravnomjerno rasporedite krumpir oko piletine na limu. Posolite i popaprite po želji, a potom pecite 40-45 minuta dok piletina ne bude pečena, a krumpiri hrskavi. Povremeno okrenite krumpire kako bi se ravnomjerno zapekli. Vaš ukusni recept za zabatak u pećnici s krumpirom je sada spreman za posluživanje. Uživajte u obroku!

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike
Pročitaj i ovo
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike