Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
Kuharica /

Kako se priprema maslac krema za ukrašavanje kolača i torti?

Želite ukrasiti rođendansku tortu? Maslac krema za ukrašavanje je sve što vam treba. Saznajte kako se priprema ukusna maslac krema za ukrašavanje torti.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Maslac krema je klasična krema za ukrašavanje torti koja se sastoji od maslaca, šećera u prahu i arome. Krema je jednostavna za pripremu, a može se koristiti za razne dekoracije torti, kao što su cvjetovi, valovi i ostali ukrasi.

Sastojci potrebni da se pripremi maslac krema za ukrašavanje torti su:

250 g maslaca na sobnoj temperaturi

500 g šećera u prahu

1-2 žlice vrhnja za kuhanje

1 žlica ekstrakta vanilije

Kako biste pripremili maslac kremu za ukrašavanje torti najprije u posudi miksajte maslac dok ne postane kremast. Dodajte šećer u prahu u nekoliko navrata, miješajući nakon svakog dodavanja. Ukoliko želite kremu slađom, dodajte još šećera u prahu. Dodajte ekstrakt vanilije i vrhnje za kuhanje. Miksajte kremu na srednjoj brzini dok ne postane glatka i kremasta.

Maslac krema za ukrašavanje je sada spremna za upotrebu. Ako želite da bude deblja, dodajte još šećera u prahu, a ako želite da bude gušća, dodajte još maslaca. Ova krema se može čuvati u hladnjaku do tri dana, ali prije korištenja treba je izvaditi i pustiti da omekša na sobnoj temperaturi.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike
Pročitaj i ovo
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike