Kako se priprema maslac krema za ukrašavanje kolača i torti?
Maslac krema je klasična krema za ukrašavanje torti koja se sastoji od maslaca, šećera u prahu i arome. Krema je jednostavna za pripremu, a može se koristiti za razne dekoracije torti, kao što su cvjetovi, valovi i ostali ukrasi.
Sastojci potrebni da se pripremi maslac krema za ukrašavanje torti su:
250 g maslaca na sobnoj temperaturi
500 g šećera u prahu
1-2 žlice vrhnja za kuhanje
1 žlica ekstrakta vanilije
Kako biste pripremili maslac kremu za ukrašavanje torti najprije u posudi miksajte maslac dok ne postane kremast. Dodajte šećer u prahu u nekoliko navrata, miješajući nakon svakog dodavanja. Ukoliko želite kremu slađom, dodajte još šećera u prahu. Dodajte ekstrakt vanilije i vrhnje za kuhanje. Miksajte kremu na srednjoj brzini dok ne postane glatka i kremasta.
Maslac krema za ukrašavanje je sada spremna za upotrebu. Ako želite da bude deblja, dodajte još šećera u prahu, a ako želite da bude gušća, dodajte još maslaca. Ova krema se može čuvati u hladnjaku do tri dana, ali prije korištenja treba je izvaditi i pustiti da omekša na sobnoj temperaturi.
403 Forbidden