Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
Kuharica /

Kako se priprema lepinja za ćevape?

Nema boljeg priloga za ćevape od lepinje. Kako se priprema lepinja za ćevape?

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Lepinje i ćevapi su dobitna kombinacija uz luk i ajvar. Lepinje za ćevape vrlo se lako mogu pripremiti i kod kuće. Kako se priprema lepinja za ćevape?

Sastojci za lepinju za ćevape:

400 g brašna

žlica soli

malo šećera

pola svježeg kvasca

300 ml vode

50 ml ulja

Kako se priprema lepinja za ćevape:

Vodu zagrijte i u nju stavite šećer da se otopi. U zašećerenu vodu umrvite kvasac i ostavite ga nekoliko minuta da se digne. Dignuti kvasac zatim pomiješajte sa brašnom i soli pa dodajte ulje. Sastojke prvo dobro promiješajte, a zatim rukama umijesite tijesto. Tijesto je gotovo kada je glatko i mekano. Pustite da se tijesto diže 30 – 40 minuta.

Kako se priprema lepinja za ćevape od dignutog tijesta?

Dignuto tijesto podijelite na četiri komada. Svakog od tih četiri komada lagano razvaljajte i posložite u protvanj. Lepinje pecite na 200 stupnjeva Celzijusa 10 – 15 minuta.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike
Pročitaj i ovo
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike