Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
Glavno jelo /

Kako se priprema govedina na tavi?

Govedina na tavi jedan je od brzih i jednostavnih načina pripreme govedine. Kako se priprema govedina na tavi?

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Govedina na tavi glavno je jelo s kojim ne možete pogriješiti. Priprema nije zahtjevna, a jelo je gotovo za manje od sat vremena. Vrlo je važno kod pripreme govedine na tavi dobro obraditi odreske prije pečenja.

Govedina na tavi sastojci:

4 goveđa odreska

4 glavice luka

sol

crvena paprika

brašno

2 žlice masti ili ulja

grančica ružmarina

Kako se priprema govedina na tavi:

Meso izrežite na takne odreske, a možete i na kockice. Svaki odrezak rastucite s batom i posolite. Neka kratko odstoji. Za to vrijeme narežite luk na male kockice ili ploškice. Stavite ga pržiti na mast ili ulje, dodajte malo crvene paprike i odreske.

Svaki odrezak prije toga najprije umočite sa svake strane u brašno. Pirjajte govedinu uz dolijevanje vode tako dugo dok meso ne bude mekano.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike
Pročitaj i ovo
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike