Kuharica /

Kako se može iskoristiti pečena piletina drugi dan?

Image
Foto: Pixabay

Kako se može iskoristiti pečena piletina drugi dan? Postoji više načina kako očuvati pečenu piletinu za drugi dan. Pogledajte na koji način iskoristiti pečenu piletinu drugi dan.

13.7.2023.
11:18
Pixabay
VOYO logo

Ne dopustite da pečena piletina propadne, umjesto toga, iskoristite ostatke svoje pečene piletine drugi dan kroz ovo jelo u kojem će uživati ​​cijela obitelj.

Ova kremasta tjestenina s od piletine i rajčica je super način da na najbolji način iskoristite ono što već imate u hladnjaku. Napravite tjesteninu od pečene piletine drugi dan i uživajte u savršenom obroku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovo su sastojci potrebni za pripremu pečene piletine drugi dan:

  • 250 g pečene piletine, isjeckane
  • 400 g rajčice narezane na kockice, ocijeđene
  • 420 g kukuruza, ocijeđenog
  • ½ crvenog luka, narezanog na kockice
  • 300 g vrhnja za kuhanje
  • 450 g tjestenine
  • papar, po ukusu
  • 200 g naribanog mozzarella sira
  • svježi peršin

Kako se priprema pečena piletina drugi dan?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zagrijte pećnicu na 180°C. U zdjeli pomiješajte piletinu, rajčice, kukuruz, luk i vrhnje za kuhanje. Dodajte tjesteninu i miješajte dok se ne ujednači. Izlijte smjesu u posudu za pečenje 22x33 cm. Pospite paprom po ukusu.

Prelijte mozzarellom i pecite nepokriveno 30 minuta. Odozgo pospite svježim peršinom. Uživajte u pečenoj piletini s tjesteninom drugi dan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
pikado
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo