Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
Jela s roštilja /

Kako pravilno pripremiti ribu za roštilj?

Riba pečena na roštilju savršeni je obrok kada se pravilno priprema. Kako pravilno pripremiti ribu za roštilj?

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Kako bi riba pečena na roštilju ostala sočna i mekana, važno je dobro pripremiti ribu za pečenje na roštilju. Na roštilju možete peći bilo koju vrstu ribe, a možete je narezati na filete ili peći cijelu ribu. Kako pravilno pripremiti ribu za roštilj?

Sastojci potrebni za pripremu ribe za roštilj:

riba

maslinovo ulje

sok od limuna

2 češnja češnjaka

peršin

začini prema želji

Kako pravilno pripremiti ribu za roštilj:

Napravite marinadu od svih sastojaka i dobro marinirajte ribu. Ostavite ribu u marinadi oko pola sata prije pečenja.

Zagrijte rešetke roštilja i premažite je uljem. Stavite ribu na zagrijanu rešetku roštilja i pecite oko 5 minuta sa svake strane. Vrijeme pečenja ovisi o veličini ribe. Okrenite ribu samo jedanput kako bi zadržala svoje sokove.

Riba je gotova kada je meso čvrsto i lako se odvaja vilicom. Poslužite ribu s roštilja uz prilog prema želji.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike
Pročitaj i ovo
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike