Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
Kuharica /

Kako omekšati meso za vrijeme kuhanja?

Kako meso ne bi bilo tvrdo potrebno je na vrijeme reagirati i omekšati ga za vrijeme kuhanja. Kako omekšati meso za vrijeme kuhanja

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Ponekad je problem kada je meso tvrdo a ostalo povrće se raspada, pratite kako omekšati meso za vrijeme kuhanja na jednostavan način. Saznajte kako sve možete omekšati meso za vrijeme kuhanja.

Kako omekšati meso za vrijeme kuhanja?

1. Uz pomoć soli možete omekšati meso samo sat vremena prije pečenja odreske posolite.

2. Čaj također pomaže u omekšavanju mesa. Sadrži tanine koji su prirodni omekšivači. Skuhajte šalicu ili dvije jakog crnog čaja, ostavite da se ohladi i zatim ga dodajte tijekom kuhanja.

3. Vino, sok od citrusa ili ocatto su kisele tekućine koje omekšavaju mišićna vlakna i dodaju okus. Za sok od citrusa probajte limun, limetu ili ananas. Ocat može biti jabučni, balsamico ili obični kućni ocat. Crveno vino ili bijelo vino je dobro za omekšavanje jela tijekom kuhanja.

4. Uz pomoć umaka na bazi rajčice također možete omekšati meso.

5. Pivo je izvrsno za dodavanje okusa, pivo također sadrži alfa kiseline i tanine. Znači uz pomoć piva također možete omekšati meso za vrijeme kuhanja.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike
Pročitaj i ovo
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike