Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
Praktični savjeti /

Kako oguliti pečenu papriku - postupak guljenja pečene paprike

Zanima vas kako oguliti pečene paprike? To ne mora biti teško. Evo dva vrlo jednostavna načina kako oguliti pečenu papriku.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Paprike možete peći na roštilju, u pećnici ili na tavi. Kako oguliti pečene paprike? Za jednostavno guljenje pečenih paprika važno je kupiti mesnate, sočne, svježe paprike kako se ne bi slomile tijekom pečenja.

Ogulite pečenu papriku uz pomoć:

velike zdjele s poklopcemkrupne solipatent zatvarača ili plastične vrećice

Kako oguliti pečene paprike:

Nakon što ste ispekli paprike sa svih strana, stavite ih u zdjelu i pospite krupnom soli. Pokrijte poklopcem oko 15-20 minuta. Ako želite, možete ih ostaviti da se potpuno ohlade. Sada će se koža lako skinuti i moći ćete je ukloniti gotovo jednim pokretom.

Drugi način kako možete oguliti pečenu papriku je da pečene paprike prebacite u plastičnu vrećicu i labavo zavežite. Ostaviti da se ohladi. Dok se hlade zamagljuju se, što olakšava guljenje.

Nakon 10-ak minuta paprike su hladne. Izvadite ih jednu po jednu i ogulite.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike
Pročitaj i ovo
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike