Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
Morski plodovi /

Kratki vodič i savjeti kako napuniti lignje

Lignje su ukusne same po sebi, a s pravim punjenjem mogu biti još i bolje. Kako napuniti lignje?

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Kako biste kvalitetno napunili lignje, najprije blitvu blanširajte u kipućoj vodi jednu minutu, zatim ocijedite i ohladite pod mlazom vode. Blitvu potpuno ocijediti i sitno nasjeckajte i stavite na stranu.

Stavite tri žlice maslinovog ulja u veliku tavu ili široki lonac na srednje jakoj vatri. Dodajte luk i komorač, začinite solju i paprom i kuhajte dok ne omekšaju i lagano poprime boju, oko 10 minuta.

Za punjenje lignji dodajte listove komorača, sjeme komorača, inćun, češnjak, origano i crvenu papriku. Kuhajte uz miješanje još oko dvije minute.

Ugasite vatru i prebacite smjesu u zdjelu za miješanje. Dodati pinjole, limunovu koricu, krušne mrvice, sir i ostavljenu kuhanu blitvu. Dobro izmiješajte drvenom kuhačom. Kušajte i pravilno začinite smjesu za punjenje lignji.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike
Pročitaj i ovo
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike