Kako napraviti umak za wok?
Ako ste u potrazi za jednostavnim i laganim receptom za umak za wok, onda pogledajte ovaj umak. S rižinim octom, češnjakom, smeđim šećerom i nekoliko drugih sastojaka imat ćete ukusan umak koji je savršen za miješano povrće ili svinjetinu.
Kako napraviti umak za wok pomoću ovih sastojaka?
pola šalice soja umaka sa smanjenim udjelom natrija
pola šalice pileće juhe sa smanjenim udjelom natrija
1 – 2 žlice kukuruznog škroba
1 žlica mljevenog češnjaka
1 žlica mljevenog đumbira
1 žlica smeđeg šećera
1 žlica maslinovog ulja
1 žličica rižinog octa
pola žličice sezamovog ulja (po želji)
Kako se priprema umak za wok?
U maloj posudi umutite sastojke za umak dok ne postanu glatki. Zagrijte lonac na srednje jako. Dodajte umak za wok i zagrijavajte dok se ne zgusne, miješajući po potrebi, oko 5 minuta. Prebacite umak za wok u spremnik za skladištenje i stavite u hladnjak do 1 tjedna.
403 Forbidden