Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
Recept i priprema /

Kako napraviti maslac od kikirikija?

Domaći maslac od kikrikija bit će dobar samo ako imate dobar recept. Saznajte kako napraviti ukusan maslac od kikirikija.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Napravite vlastiti ukusni maslac od kikirikija s tri sastojka i minimalnim trudom. Ova verzija maslaca od kikirikija može biti glatka ili hrskava koliko želite. Možete gledati kako se cijeli kikiriki pretvara u najglatkiji, najkremastiji maslac od orašastih plodova koji ste ikada vidjeli.

Sastojci za maslac od kikirikija:

400 g blanširanog kikirikija

2 žličice pahuljica morske soli

2-3 žlice ulja od kikirikija

Kako napraviti maslac od kikirikija:

Zagrijte pećnicu na 200°C. Kikiriki stavite u veliku tepsiju, stavite u pećnicu i pecite 10 minuta, povremeno miješajući kako se ne bi uhvatili za rubove. Kad porumene, izvadite iz pećnice i ostavite da se potpuno ohladi. Ubacite orahe u blender i posolite. Miksajte 4-5 minuta, dok ne ostane glatki maslac od orašastih plodova, ako želite smanjiti gustoću, dodajte malo ulja i ponovno izmiksajte.

Maslac od kikirikija je gotov i možete ga poslužiti.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike
Pročitaj i ovo
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike