Kuhanje bakalara je vrlo jednostavno i nije zahtjevno. Kako bi bakalar bio dobro kuhan treba znati pravilan postupak kako kuhati bakalar. Pratite recept i saznajte kako kuhati bakalar.
Sastojci za kuhanje bakalara:
Tekst se nastavlja ispod oglasa
- 4 fileta bakalara
- prstohvat soli
- papar
- 4 žlice maslinovog ulja
- 1 mala rajčica
- 1 narezani limun
- 3 češnja češnjaka, zdrobljena
Kako kuhati bakalar:
Lonac sa vodom stavite da se zagrijava. U posudu pomiješajte maslinovo ulje, rajčicu, limun i češnjak, sve dobro izmiješajte i premažite filete bakalara. Ostavite da fileti odmore barem 10 minuta.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Filete bakalara ubacite u vodu i kuhajte ih 15 do 20 minuta, ovisno o debljini i veličini fileta bakalara.
Poslužite dok su fileti bakalara još topli.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa