Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
Upotreba začina /

Kadulja kao začin - upotreba kadulje kao začina

Kadulja je začin specifičnog okusa koji će vaše jelo podignuti na višu razinu. U kojim se jelima koristi kadulja kao začin?

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Kadulja je poznati začin koji je sastavni dio brojnih jela. Kako se koristi kadulja kao začin? Zahvaljujući snažnom okusu i mirisu, kadulju treba dodati na početku procesa kuhanja, a ne na kraju kuhanja kao mnoge aromatične začinske biljke.

Naime, prženjem kadulje ublažava se njezin okus. Prženu kadulju možete izmrviti i posuti prekoo jela kako biste u posljednjem trenutku pojačali okus.

Kadulja kao začin može se koristiti u pripremi umaka, složenih maslaca, mesnih marinada, peciva i kruha. Svježi listovi kadulje neizostavni su dio marinade za pripremu kotleta.

Kadulja kao začin može se koristiti za pripremu umaka od rajčice i kremastih jela od tjestenine. Kadulja kao začin najbolje se slaže s peršinom, ljetnim slatnikom, lovorovim listom i slatkim bosiljkom.

Osim što se kadulja koristi kao začin, koristi se i za pripremu čaja.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike
Pročitaj i ovo
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike