Jela s gljivama /

Jednostavan recept kako pripremiti bukovače gljive za ručak

Image
Foto: Pixabay

Bukovače gljive pripremljene za samo pola sata savršen su ručak. Donosimo jednostavan recept kako pripremiti bukovače gljive za ručak.

25.5.2023.
17:09
Pixabay
VOYO logo

Prirpremite dinstane gljive bukovače za ručak i iznenadite svoje ukućane. Gljive bukovače vrlo su ukusne ako se pripremaju na pravilan način. Donosimo osnovni recept kako pripremiti gljive bukovače. Ovaj jednostavan i osnovni recept možete uvijek prilagoditi svom ukusu. Pripremite gljive bukovače za ručak i poslužite ih uz salatu prema želji za savršen obrok.

Sastojci za pripremu bukovača gljiva:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
  • 1 kg bukovača
  • 2 žlice maslinovog ulja
  • žličica soja umaka
  • žlica maslaca
  • češanj češnjaka
  • peršin
  • sol
  • papar

Kako pripremiti bukovače gljive:

Očistite bukovače i prerežite na četvrtine. Zagrijte maslinovo ulje i dinstajte bukovače na tavi. Dodajte soja umak i dinstajte oko 3 minute. Dodajte maslac i češnjak te dinstajte oko 2 minute. Na kraju začinite gljive bukovače sa soli i paprom, a i možete dodati peršin ili začin prema ukusu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bukovače dinstane na tavi s aromom češnjaka i maslaca su gotove, najbolje su kada se posluže odmah tople uz salatu prema želji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Dosje jarak
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo