OGLAS

3,2,1, - kuhaj! / Janković: 'Vaše jelo je stvarno zažbukano i apsolutno je nejestivo!'

Image
Foto: RTL

Ako su pomislili da su u šest sezona kušali sve i svašta, žiri showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' večeras će shvatiti da su cijelo vrijeme bili u zabludi

7.2.2018.
14:29
RTL
VOYO logo

Sve  zahtjevniji kulinarski zadaci popularnog showa RTL-a dovode natjecatelje do neoprostivih pogrešaka, a iste će, naravno, izludjeti žiri koji, ovaj put, neće štedjeti  riječi.

„Nisam znao da se emisija zove "tri, dva, jedan - žbukaj!". Vaše jelo je stvarno zažbukano i apsolutno je nejestivo!“, vikat će večeras chef Mate Janković na jedan natjecateljski par nakon kušanja njihovog obroka. Rukama će se hvatati za glavu, a grimasama odavati kako ono što je upravo stavio u usta nije vrijedno komentara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„Ovo jelo inače spremate kod kuće? Ovo je definitivno padanje u depresiju… Postepeno, ali sigurno! Da skratim priču, vrlo jednostavno ću okarakterizirati vaše jelo  jednom riječju - užas!“, nastavit će Mate svojom rafalnom paljbom po kandidatima, dodajući kako prilog njihova jela izgleda kao amorfna masa s teksturom ljepila za tapete.

Koji je par u potpunosti promašio temu showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' i umjesto kulinarskog umijeća, žiriju pokazao koliko se dobro snalazi u građevini? Odgovor ćemo doznati večeras u novoj epizodi kulinarskog showa u 21:25 sati na RTL-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pročitajte još:

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!​​

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu
Dosje Jarak
Hell's kitchen
Obiteljske tajne
As u rukavu
default_cta
Poseta
Love Island: All stars
Bicemo prvaci sveta
San snova
Šetnja s lavom
default_cta
Moj pas Marmaduke
Megadance
Vozi moj auto
Maša i medvjed
Ljubavna zamka
default_cta
U klinču
Lijek za život
VOYO logo