OGLAS

3,2,1, - kuhaj! / Janković: 'Molim vas, ne činite to ako nas ne želite ubiti!'

Image
Foto: RTL

Natjecatelji neće zapaliti set prejakim flambiranjem niti će bacati noževe s povezima na očima. Učinit će nešto puno opasnije!

5.2.2018.
15:10
RTL
VOYO logo

Žiri ne može vjerovati da natjecatelji showa, nakon pet sezona i preko 270 epizoda, još uvijek moraju strahovati za svoj život zbog – sirove piletine!

„Hmmm… Sirova piletina. Što još uvijek moramo pričati o sirovoj piletini? Nacijo, sirova piletina ubija! Nemojte davati ljudima sirovu piletinu, pogotovo onima koje ne poznajete. Osim ako ih ne želite ubiti. Hvala!“, kaže chef Mate Janković nakon što je kušao nedovoljno termički obrađeno meso s tanjura novog natjecateljskog para.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čini se da kuhari amateri nikako da nauče koliko je sirovo meso opasno po zdravlje. Da bi im se urezalo u pamćenje, žiri će podići ton glasa i ozbiljno zaprijetiti natjecateljima jer, kako i sami kažu, nemaju niti trunke strpljenja za pogreške koje se ponavljaju iz sezone u sezonu.

Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL

(FOTO: RTL)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„Razumijem da je tu trema, nervoza… Ali, piletinu ste već sigurno tisuću puta pekli doma i ovo se ne bi smjelo dogoditi. Gledajte, nije žiri ovdje na robiji. Ne možete to raditi!“, otkriva chef Ivan Pažanin s nevjericom na licu. 

Tko je površno pratio show „Tri, dva, jedan – kuhaj!“ i time žiriju digao tlak? Odgovore ćemo doznati večeras, u novoj epizodi omiljenog kulinarskog showa u 21:25 na RTL-u!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pročitajte još:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu
Dosje Jarak
Hell's kitchen
Obiteljske tajne
As u rukavu
default_cta
Poseta
Love Island: All stars
Bicemo prvaci sveta
San snova
Šetnja s lavom
default_cta
Moj pas Marmaduke
Megadance
Vozi moj auto
Maša i medvjed
Ljubavna zamka
default_cta
U klinču
Lijek za život
VOYO logo