Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
ZDRAVIJA VARIJANTA /

Isprobajte bolognese na drugačiji način

Najpopularniji hrvatski chef se opet igrao s oprobanim receptima te za gledatelje RTL Televizije pripremio bolognesea na jedan drugačiji način - umjesto junetine koristio je puretinu.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Ragout od mljevene puretine

 Luk, mrkvu i celer narežite na sitne komade i dodajte na zagrijano ulje.

SASTOJCI:

80 dkg mljevene puretine, 2 luka, češnjak, 2 mrkve, 1 peršin, 15 dkg slanine,  svježi bosiljak, 80 g pirea od rajčice, 2 dcl bijelog vina,1 list lovora.

Priprema :

Luk, mrkvu i celer narežite na sitne komade i dodajte na zagrijano ulje. Pirjajte 5 do 6 minuta te zatim stavite malo stabljike od celera i slaninu. Kad povrće omekša, dodajte meso i pirjajte 5 minuta. Dodajte soli i koncentrat od rajčice. Zalijte bijelim vinom i kuhajte 20 minuta.

Kad se sve povezalo, dodajte malo bosiljka.

Servirati uz špagete.

Cijelu pripremu ovoga ukusnog jela možete pogledati u našem video prilogu.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike
Pročitaj i ovo
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike