ZDRAVIJA VARIJANTA /

Isprobajte bolognese na drugačiji način

Najpopularniji hrvatski chef se opet igrao s oprobanim receptima te za gledatelje RTL Televizije pripremio bolognesea na jedan drugačiji način - umjesto junetine koristio je puretinu.

25.4.2012.
18:00
VOYO logo

Ragout od mljevene puretine

 Luk, mrkvu i celer narežite na sitne komade i dodajte na zagrijano ulje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

SASTOJCI:

80 dkg mljevene puretine, 2 luka, češnjak, 2 mrkve, 1 peršin, 15 dkg slanine,  svježi bosiljak, 80 g pirea od rajčice, 2 dcl bijelog vina,1 list lovora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Priprema:

Luk, mrkvu i celer narežite na sitne komade i dodajte na zagrijano ulje. Pirjajte 5 do 6 minuta te zatim stavite malo stabljike od celera i slaninu. Kad povrće omekša, dodajte meso i pirjajte 5 minuta. Dodajte soli i koncentrat od rajčice. Zalijte bijelim vinom i kuhajte 20 minuta.

Kad se sve povezalo, dodajte malo bosiljka.

Servirati uz špagete.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cijelu pripremu ovoga ukusnog jela možete pogledati u našem video prilogu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Dosje jarak
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo