Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
GOŠĆA IZNENAĐENJA /

Inspekcija uletjela u kuhinju Tomislava Gretića!

Uoči pripreme gulaša Tomislav Gretić rekao je kako se osjeća pomalo nervozno. U video prilogu otkrijte tko je misteriozna gošća čije se kritike plaši čak i 'Kuhar i pol'.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Gulaš juha

SASTOJCI:

Juneći but narežite na manje kockice. Sitno narežite luk, češnjak, mrkvu i peršin. U lonac dodajte luk, malo ga prepržite, dodajte meso i dva lista lovora.

80 dkg junećeg buta

60 dkg luka

10 dkg mrkve

15 dkg smeđih šampinjona

15 dkg bijelih šampinjona

10 dkg pirea od rajčice

3 dcl crnog vina

lovor

peršin

paprika u rahu

sol

papar chilli

PRIPREMA:

Juneći but narežite na manje kockice. Sitno narežite luk, češnjak, mrkvu i peršin. U lonac dodajte luk, malo ga prepržite, dodajte meso i dva lista lovora.

Pirjajte 15 minuta dok meso ne omekša. Nakon toga dodajte narezanu mrkvu, češnjak i peršin. Narežite slaninu na kockice i dodajte je u gulaš. Šampinjone također narežite, ali na veće komade, i također dodajte u gulaš. Posolite.

Dodajte pire rajčice, crvene paprike, malo chillija, malo timijana i na kraju sve zalijte crnim vinom, promiješajte i zalijte s vodom. Još malo promiješajte i ostavite da se kuha oko 45 minuta dok meso ne omekša.

Pripremu cijelog ovoga jela možete pogledati u našem video prilogu .

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike
Pročitaj i ovo
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike