Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
Kuharica /

Hrenovke u tijestu za pizzu - recept i priprema

Ukusne hrenovke u tijestu možete napraviti i kod kuće sa tijestom za pizzu. Uz hrenovke, u tijesto za pizzu možete staviti i sir.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Tijesto za pizzu možete sami napraviti ili kupiti. Za pripremu hrenovka u tijestu za pizzu bit će vam potrebno tek nekoliko sastojaka a to su tijesto za pizzu, hrenovke i sir.

Upute za pripremu hrenovka u tijestu za pizze:

Zagrijte pećnicu na 220°C.

Podijelite tijesto za pizzu na 6 komada jednake veličine.

Svaki komad tijesta razvaljajte da bude dugo i tanak, veći od hrenovke.

Sir po želji narežite na deblje trake. Hrenovke prerežite na pola po dužini ali ne do kraja kako bi između mogli staviti komad sira.

Počevši od jednog kraja hrenovke, namotajte tijesto za pizzu oko hrenovke od jednog kraja do drugog.

Zamotane hrenovke stavite na podmazan lim i pecite 15-18 minuta, dok tijesto ne porumeni.

Hrenovke možete poslužiti tople ili hladne, s umakom po želji ili bez.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike
Pročitaj i ovo
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike